Auto opkopers

Soorten tickets & overtredingen

Er is een heleboel informatie over autoverzekering als het gaat om tickets en verkeersovertredingen. Een deel ervan is waar, een deel ervan is overdrijving of pure verkeerde informatie. Echter, of u nu uw informatie van een vriend of familielid, of een online zoekmachine te krijgen, is het het beste om dubbel te controleren uw bronnen. Bij Elephant Insurance hebben we het huiswerk voor u gedaan.

Om misvattingen en mythes over bekeuringen en overtredingen uit de wereld te helpen, hebben we de waarheid over veelvoorkomende overtredingen op een rijtje gezet, en een aantal feiten op een rijtje gezet. We beantwoorden ook een aantal populaire vragen die we horen over rij-records en verzekeringspremies als ze betrekking hebben op genoemde overtredingen. We hopen dat u een ding of twee leren en lopen weg als een zelfverzekerde, veilige chauffeur.

Soorten tickets & overtredingen
Snelheidsovertredingen
Snelheidsovertredingen tickets zijn eenvoudig. Als u betrapt wordt op het overschrijden van de snelheidslimiet, zult u een boete krijgen omdat u uzelf en anderen in gevaar brengt. U kunt er niet omheen. De prijs van een bekeuring varieert naargelang de plaats en het aantal kilometer per uur dat de bestuurder te hard rijdt. Boetes zijn over het algemeen lager als voertuigen reizen vijf versus vijftig MPH over de maximumsnelheid. Plus, sommige staten rekenen extra per MPH, terwijl veel extra kosten in rekening brengen voor te hard rijden door woonwijken. Uiteindelijk is het belangrijk om bewust te zijn van uw staat wetten-en volg de maximumsnelheid.

Roekeloos rijden
In tegenstelling tot snelheidsovertredingen, kan roekeloos rijden vele vormen aannemen. In sommige staten is het overschrijden van een specifieke MPH limiet roekeloos rijden (in Virginia, bijvoorbeeld, rijden meer dan twintig mijl per uur over de maximumsnelheid of het rijden van tachtig mijl per uur of meer op een weg wordt beschouwd als roekeloos rijden). Hieronder vindt u enkele andere veel voorkomende voorbeelden van roekeloos rijden:

Het niet in acht nemen van stopborden, verkeerslichten of andere bewegwijzering
Uitwijken of onregelmatig rijden in tegemoetkomend verkeer
Rijden op trottoirs, stoepranden, of andere gebieden die niet bedoeld zijn voor verkeer
Weven, bumperkleven, of gevaarlijk rijgedrag waardoor andere bestuurders in gevaar worden gebracht
Roekeloos rijden is vaak een misdrijf en kan een aantal gevolgen hebben, waaronder arrestaties, schorsingen van rijbewijzen, aanzienlijke boetes, of zelfs inbeslagname van uw voertuig. Elke staat is anders, dus zorg ervoor dat u de regels van uw staat leest.

Roekeloos rijden
Terwijl roekeloos rijden vaak een strafrechtelijke overtreding is, wordt onvoorzichtig rijden over het algemeen beschouwd als een civiele overtreding. Terwijl de eerste gaat over een flagrante minachting voor de veiligheid-en kan ernstige overtredingen omvatten-de laatste draait over het algemeen rond het rijden in een onzorgvuldige manier. Vaak kan onvoorzichtig rijgedrag zelfs een vergissing van de bestuurder zijn. Hoe dan ook, hier een paar voorbeelden:

Het negeren of vergeten te gebruiken van richtingaanwijzers
Verkeersborden niet volgen
Illegale of onveilige veranderingen van rijstrook
Hoewel onvoorzichtig rijden niet als een strafbaar feit wordt beschouwd, kunnen bestuurders toch een boete krijgen of opdracht krijgen om een taakstraf uit te voeren of rijlessen te volgen.

DUI/DWI
Zijn er verschillen tussen rijden onder invloed (DUI) of rijden onder invloed (DWI)? Dat hangt af van de staat waarin u rijdt. Een DUI kan betekenen rijden onder invloed van drugs of alcohol, maar het kan ook over-the-counter drugs. Hoewel vergelijkbaar, kan een DWI verwijzen naar een situatie waarin een individu rijdt terwijl hij bedwelmd is of rijdt terwijl hij een verminderde rijvaardigheid heeft.

Zoals de meeste voorbeelden, is het belangrijk om te weten uw staat wetten. Bijvoorbeeld, in veel staten is het illegaal om te rijden met een bloed alcohol concentratie (BAC) van 0,08% of hoger. Echter, in andere staten, zoals Utah, de BAC limiet is 0,05%. Evenzo kunnen sommige staten dronken rijden behandelen als een misdrijf, terwijl in andere staten recidive kan resulteren in een aanklacht wegens misdrijf. Ten slotte kunnen sommige staten zelfs bestuurders aanklagen voor DUI of DWI, zelfs als het voertuig niet in beweging is.

Sms’en tijdens het rijden/afgeleid rijden
Volgens de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) was afgeleid rijden verantwoordelijk voor 2.841 levens in 2018. Het is moeilijk om elk van die sterfgevallen toe te schrijven aan het gebruik van mobiele telefoons, maar de NHTSA beschouwde sms’en als “de meest alarmerende afleiding” van de brede categorie. Bijna alle vijftig staten hebben sms’en en rijden verboden voor alle bestuurders, terwijl velen handheld telefoongesprekken hebben verboden.

Zoals de meeste overtredingen, de prijs van een ticket voor sms’en en rijden varieert afhankelijk van de sates. Bijvoorbeeld, in Maryland, een sms overtreding is een misdrijf en draagt tot $ 500 in boetes.

Niet op te geven / stop
In veel staten, kan het niet geven van voorrang resulteren in roekeloos rijden. Natuurlijk, dit betreft een situatie als een bestuurder negeert een snelheidslicht, stopbord, of opbrengst teken. Deze situaties kunnen zich echter ook voordoen als personen een andere bestuurder negeren die de voorrang heeft. Over het algemeen worden bekeuringen uitgeschreven na een ongeval waarbij een voorrangsfout tot een aanrijding leidt. Hoewel dit soort bekeuringen over het algemeen niet strafrechtelijk van aard zijn, kunnen ze wel leiden tot boetes of meer.

 

Tags: Opkoper schadewagens