Auto opkopers

Autoverzekering

De meeste sectoren hebben hun deel aan misvattingen en misvattingen over wat ze aanbieden en hoe ze werken – en de verzekeringssector is daarop geen uitzondering. Het zal u verbazen hoeveel “feiten” over verzekeringen eigenlijk mythes zijn. In onze nieuwe serie, we hoppen in Ultraversa te nemen op een aantal van de grootste, sneakiest mysteries rond autoverzekering. Dus riemen vast, het is tijd om met de UltraversaMachine op pad te gaan!

De Mythes
Autoverzekering tarieven naar beneden gaan als je 25 wordt.
Ja, over het algemeen doen ze dat, maar het is niet zo’n grote daling als je zou denken. Onze gegevens en onderzoek vond de grootste daling is eigenlijk op een andere leeftijd. Ontdek welke leeftijden zien de grootste daling van de prijs en wat gaat in het bepalen hoe verzekering is geprijsd voor jongere bestuurders.

De kleur van mijn auto kan mijn verzekering tarief te verhogen.
Over het algemeen is dit niet waar. Uw autoverzekering provider zal niet direct factor in de kleur van uw auto bij het bepalen van uw premie. Het kan echter indirecte effecten hebben. Zie hoe kleur kan invloed hebben op de kosten van uw verzekering, evenals andere aspecten van uw voertuig.

Mijn auto verzekering dekt items gestolen uit mijn auto en / of vandalisme.
Als u Comprehensive Dekking op uw polis, zal uw verzekering vandalisme of een gestolen auto te dekken, maar uw auto verzekering zal niet items gestolen uit uw auto te dekken. Echter, uw huiseigenaren of huurders verzekering zou moeten!

Mijn credit score heeft geen invloed op mijn autoverzekering tarief.
Uw credit score is slechts een van de vele factoren die door een verzekeringsmaatschappij bij het bepalen van uw tarief, maar het kan een vrij grote impact hebben. Laten we eens kijken wat er in een credit score, hoe je een goede score te behouden, en te begrijpen hoe uw score effecten uw verzekering tarief.

Ik ben niet verantwoordelijk als iemand anders rijdt mijn auto en krijgt in een ongeval.
Dit is echt alleen waar als uw auto werd gestolen en de dief krijgt in een ongeval. Als u iemand toestemming om uw auto te rijden, en ze zijn in fout bij een ongeval, u en / of uw verzekering zal zijn op de haak voor de rekening. Maar maak je geen zorgen, kunt u en uw vriend ervoor zorgen dat u gedekt bent. Met het juiste plan, kan uw verzekering u beschermen als je vaak lenen van uw auto.

Tickets zal mijn autoverzekering tarief niet verhogen.
Deze mythe is een beetje troebel. De waarheid is dat ze kunnen, maar het hangt heel erg af van de overtreding. Bijvoorbeeld, een DUI ticket zal een veel grotere impact hebben dan iets als een ticket voor een onjuiste afslag. Laten we eens kijken hoe gemeenschappelijke tickets en overtredingen kunnen invloed hebben op de kosten van uw autoverzekering.

Mijn tarief zal niet omhoog gaan als ik niet in gebreke is gebleven bij een ongeval.
De meeste van de tijd dat dit waar is, maar er zijn enkele uitzonderingen, zoals als je een geschiedenis van no-fault ongevallen. Als je niet helemaal zeker weet wat dit betekent, maak je dan geen zorgen! Ultraversa legt het allemaal uit-schuldig, niet-schuldig, en hoe het uw verzekering beïnvloedt.

Uitgebreide dekking dekt alles.
Deze mythe krijgt van ons een dikke vette “niet waar”! Comprehensive dekt veel, maar het dekt geen dingen zoals botsen met een auto of object. Om de gaten van Comprehensive op te vullen, heb je ook Collision Coverage nodig. Maar wat zijn ze allebei, en moet je ze hebben? Bekijk onze hele webpagina gewijd aan dit dynamische duo.

Locatie speelt geen rol in mijn autoverzekering tarief.
In tegenstelling tot wat je zou denken, kan de locatie absoluut van invloed op uw autoverzekering tarief, van wat voor soort weer uw gebied ziet om hoe vaak ongevallen gebeuren in uw buurt. Zoek uit hoe locatie en andere factoren van uw omgeving kan invloed hebben op uw premie.

Auto verzekering zal altijd betalen voor een huurauto na een ongeval.
Nope, nope, nope. Zo veel als je zou willen deze koele dekking kwam automatisch, huur vergoeding dekking is een add-on op uw bestaande beleid, en het moet worden toegevoegd voordat je in een ongeval toe te passen. Er zijn ook een paar meer bepalingen over wat je nodig hebt om deze dekking te krijgen, en als je eenmaal doet, zul je beseffen dat het een grote hulp tegen een kleine kostprijs.

Tags: Motorverzekeringoldtimer verzekering